Skip links

Brainstorm

Bakkie

Als ondernemer, freelancer of zzp’er is het soms zo fijn als er even iemand met je meedenkt…

Zo bewaak je je grenzen, krijg je nieuwe inzichten en waardevolle ideeën. We gaan niet alleen brainstormen over je business en doelen, maar ook over je body & mind. In mijn ogen zijn deze elementen namelijk onlosmakelijk met elkaar verboden!

Een bakkie voor je business & je brein

Deze 1:1 koffie afspraak is iets voor jou wanneer:

  • je op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor je business
  • je het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen en je grenzen aan te geven
  • je het moeilijk vindt voor jezelf te kiezen
  • je te weinig klanten aantrekt waar je écht blij van wordt
  • je je de laatste tijd wat opgejaagd voelt en laag in je energie
  • je wilt leren omgaan met werkdruk en stress
  • je te druk bent geweest en jezelf wilt behoeden voor burnout


Hoe werkt het?
Voorafgaand aan onze koffiedate stuur ik je een aantal vragen. Zo krijg ik een beeld van wie je bent, waar je nu staat en waar je (eventueel) tegenaan loopt.

Hoe lang & waar?
De koffiedate duurt 1,5 uur. Kan op kantoor, of thuis. Vaak sluiten we af met een wandeling buiten!

Wat kost dat?
Een investering van € 197,- (excl. btw) in… jezelf!

Let’s brainstorm!

Boek mijn bakkie!

Hoi! Ik ben Cathelijn (30) en zei 3 jaar geleden mijn vaste baan vaarwel.

Sindsdien creëer ik content (strategieën) voor bedrijven in verschillende sectoren vanuit mijn eigen content bureau Cath&Co.

Focus op jonge ondernemers
In 2017 zette ik samen met een vriendin een netwerk event op voor jonge ondernemers (JOOST.), waar we de eerste editie al 100 man mochten verwelkomen. Ook schreef ik ontelbaar veel artikelen voor blogs en bladen en werkte ik regelmatig een maandje vanaf een zonnige oord. De wereld lag nu immers aan mijn voeten!

Burnout 
Maar helaas bleek mijn drukke leventje niet vol te houden en belandde ik in een heftige burnout. Een gevaarlijke valkuil voor ondernemers; het werk lijkt immers nooit af. Na een jaar krabbelde ik weer langzaam op, met hulp van een psycholoog. Ik las boeken over burnout en interviewde verschillende psychologen. Lees hier mijn artikel in Psychologie Magazine of interview opWorkJuice.

Brainstorm Bakkie
Mijn lange en zware herstel, inspireerde mij om ondernemers te helpen dit te voorkomen. Met een koffiedate voor je business én je brein. In deze tijd is het belangrijk geïnspireerd te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Als ervaringsdeskundige help ik je hier graag bij.

Doe mij zo'n bakkie!

Zij gingen je voor

“Het Brainstorm Bakkie met Cathelijn gaf mij super veel inspiratie en energie. Cathelijn wist de juiste vragen te stellen waardoor we in korte tijd de diepte in konden. De sessie heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd waar ik direct mee aan de slag kan”

Rosanne Schipper
Rosanne Schipper
Founder The Happy Freelancer

“Wat fijn dat hetgeen ik al wist in mijn hoofd, nu zo duidelijk met post-its op de muur voor me hangt. Dat is precies wat een Brainstorm Bakkie met Cath inhoudt. Geen psychologisch consult, maar het zichtbaar maken van wat je diep in je hart al weet en daarmee helderheid scheppen in wat je los wilt laten, en wat juist niet, om jezelf en je business verder te brengen. Laagdrempelig, en oh zo waardevol!”

Yasmin Groot
Yasmin Groot
Founder Rauhaus

“Twee dagen later bruis ik nog steeds van energie na het Bakkie Brainstorm met Cath. Ze laat je zelf nadenken maar helpt je met de juiste vragen snel tot de kern te komen. Het fijnste is dat je behalve met een dosis nieuwe energie en inspiratie, ook weggaat met een lijst met concreet acties om op te volgen. Love it wanneer dingen concreet zijn! En dat allemaal ook nog eens op flamingo sloffen. BIG THANKS voor jou Cath!”

Rachel van der Linden
Rachel van der Linden
Content expert

“Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak bij Cath en haar doelgerichte aanpak was erg fijn. Tijdens deze brainstorm sessie ben ik er in relatief korte tijd achter gekomen waar ik de komende tijd mee aan de slag wil gaan. Ook hebben we heel concreet gekregen hoe ik dit ga doen. Cath is een gezellig persoon met veel ervaring en kennis waardoor ze mij enorm heeft geholpen. Ik kan haar aan iedereen aanraden die graag stappen wil zetten in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.”

Laurence Wilmink
Laurence Wilmink
Fotograaf & Singer-Songwriter

“Vertrouwd, fijn en gezellig was een bakkie met Cath. Ze weet een goede spiegel voor te houden, een luisterend oor met daarbij een bijzondere eindejaars-evaluatie waarin we het hebben gehad over energie en over groots durven dromen. Even stilstaan bij waar ik als persoon op dit moment sta, privé maar ook zakelijk. Maar ook waar ik wil staan. In die 1,5 uur heb je mij écht de tijd gegeven om na te denken over wat me blij maakt, maar ook wat ik liever niet meeneem in het nieuwe jaar. Hoe gaan we onze dagen invullen, met wie gaan we ze doorbrengen en hoe ziet die droom er eigenlijk uit? Een cadeautje, food for thought en leuk werk aan de winkel. Zin in! THANK YOU!”

Bieke van Orten
Bieke van Orten
Founder BEEX Branding & The Watch NOW

“Vorige week kwam Cathelijn bij mij langs voor een brainstorm bakkie. Cathelijn en ik delen een kantoor in Amsterdam en we raken nooit uitgepraat over het leven en onze bedrijven. Samen brainstormen was dan ook een super goed idee! Mijn leven kan altijd wel wat extra structuur gebruiken, en hoe fijn dit te doen met een like minded persoon als Cathelijn! Ik ben superblij met het eindresultaat, waar ik uiteraard nog mee verder ga. Het begin is gemaakt, en dat is vaak precies het zetje wat je even nodig hebt wanneer je “vastloopt”. Thanks lieve Cathelijn voor je tijd en inzet. Liefs, Lavinia”

Lavinia Frantzen
Lavinia Frantzen
Hormoontherapeut & Private chef

“Het was super fijn om met Cath een virtuele brainstorm bakkie te doen en kletsen over het opstarten van mijn eigen business hier in NYC. We konden lekker sparren over bepaalde knelpunten waar ik mee zat. Cath deelt nuttige tools om weer verder aan de slag te gaan. Het is naar mijn mening – zeker in deze tijden – heel belangrijk te blijven sparren met mensen die dichtbij je staan, maar juist ook iets verder weg, zo krijg je nieuwe en frisse inzichten en houdt het je op de rit!”

Daniëlle Heeren
Daniëlle Heeren
Founder Dog Essentials
× Hoe kan ik je helpen?